oyrane-torg.no

Ivareta eget og andres smittevern i henhold til nye regler

Vi på Øyrane Torg starter året 2021 med strengere restriksjoner enn vi har hatt så langt i pandemien. Det er bra at våre nasjonale- og lokale myndigheter tar smittesituasjonen på høyeste alvor samtidig som vaksinering vil sette fart frem mot sommeren.

For butikkene på senteret betyr det at det er viktig å ikke overstige antall kunder i butikk i henhold til regelverket. Derfor er det plakater ved inngang til hver butikk, som angir hvor mange som kan være inne i butikken basert på størrelsen på lokalet.

Vi ber alle kunder være ytterst oppmerksom, med tanke på eget og andres smittevern, i forhold til dette.

For Øyrane Torg som senter, altså våre fellesarealer, så har vi grunnet de nye restriksjonene tatt bort alle benker og sitteplasser i fellesområdene. Vi oppfordrer våre kunder som ønsker å sette seg ned eller slå av en prat med noen dere møter, om å sette dere inn på Bonasera eller Hjelle Bakeri for en matbit, kopp kaffe, te eller deilig varm sjokolade. Vi har mange sitteplasser og på denne måten støtter dere også våre lokale spisesteder i en vanskelig tid.

Vi har nokså god plass på Øyrane Torg, og vi har vedvarende høyt fokus på smittevern og hensyn til både besøkende og ansatte. Vi desinfiserer alle kontaktflater flere ganger om dagen, og det brukes munnbind av mange på eget initiativ og ansvar med tanke på smittevernsregler. Dette gjelder både kunder og ansatte. Det går derfor svært fint å benytte Øyrane Torg for handel og tjenester, samt unne seg en hyggestund på en av spisestedene. Spisestedene har antall sitteplasser og avstand i henhold til nasjonale regler.

De nye restriksjonene gjør oss som senter også ansvarlig for å vite hvor mange som er på senteret til enhver tid – og vi har en maksgrense for antall personer på senteret generelt. Dette har vi veldig god kontroll på og vi har laget tiltaksplaner som vil tre i kraft om maksantall overstiges. Det tror vi ikke at vi vil komme bort i, men vi setter regelverk og smittevern i høysete. Vi ber derfor dere – våre høyst viktige og tiltrengte kunder – om følgende:

  • Følg nasjonale- og lokale myndigheters regelverk til enhver tid
  • Utvis god hånd- og smittevernshygiene.
  • Om du ikke er sikker på om du til enhver tid kan overholde avstandsreglene til mennesker utenfor din kohort eller familie – bruk munnbind.
  • Benytt våre spisesteder til å slå av en prat eller til å vente på avtaler. Da er alle smittevernsregler ivaretatt.
  • Vis omsorg for andre ved å holde avstand og respektere reglene.
  • Snakk med de unge ang. hvorfor en ikke skal oppholde seg unødvendig på kjøpesenter akkurat nå. Vi er selvfølgelig opptatt av at ungdom generelt sett skal trives på Øyrane Torg. Det er derimot ikke stedet å «henge» på det nåværende tidspunkt.

Alle kjenner noen som er i faresonen, og vi må hjelpe hverandre slik at vi fremdeles kan bevege oss rundt uten å sette noen vi er glad i i fare for å bli smittet.

Vi på Øyrane Torg ser frem til at vi i 2021 igjen skal kunne invitere dere til aktiviteter og moro. Vi er ikke helt der ennå – men snart – om vi alle fortsetter dugnaden litt til!

TUSEN TAKK for at du handler lokalt og støtter opp om lokalt næringsliv i Arna bydel!!

Klikk og hent på Øyrane Torg
nov 22 2020

Klikk og hent på Øyrane Torg

I tillegg til at alle smittevernstiltak blir ivaretatt på Øyrane Torg, for å opprettholde trygg julehandel, har mange av våre butikker KLIKK OG HENT løsninger på nett. Dette gjør at du kan sitte...

Nye koronatiltak i Bergen kommune 7. november, 2020.
nov 07 2020

Nye koronatiltak i Bergen kommune 7. november, 2020.

Der foreligger nå ny korona forskrift for Bergen kommune. Dette gjelder også for Øyrane Torg. Se link til forskrift.Reglene er:Om du ikke klarer å overholde minimum 1. meters avstand til andre til enhver...

Er din hund klar for høst og vinter?
jul 21 2020

Er din hund klar for høst og vinter?

HAR HUNDEN DIN DET DEN TRENGER TIL HØST OG VINTER?Her er noen viktige ting å tenke på:De vanligste kuldeskadene er på ører og poter. Poter av naturlige årsaker da de er på den kalde bakken, men ører...

Ny gavekorautomat og taxi booking!
jul 02 2020

Ny gavekorautomat og taxi booking!

Ny gavekortautomat og bookingpad for taxi. Disse finner du ved info-/vekterboden i 1. etage vis á vis postboksene.Taxi vil...

Bestill flått-vaksine direkte hos Boots!
jul 02 2020

Bestill flått-vaksine direkte hos Boots!

Bestill time for vaksine på Boots apotek Øyrane Torg. Sommeren 2020 vil for mange bli tilbrakt i Norge og norsk natur. Mange steder vil en bli utsatt for flåttbitt, spesielt der det er høyt gress....

Håndhygiene - viktig å opprettholde!
mar 19 2020

Håndhygiene - viktig å opprettholde!

Vi oppfordrer alle til å vise omsorg og bruke myndighetenes råd vedrørende hygiene. Det er kjempeviktig, selv om vi i Norge pr. midten av juli 2020 har få smittetilfeller av Covid-19, at alle...