oyrane-torg.no
Takk til alle

Coronapandemien er dessverre ikke over

Vi er slitne av opp og nedturene – alle er forøvrig i samme båt.

Alle våre butikk drivere og -ansatte, samt oss på senterkontoret, forstår veldig godt at dette ikke er slik en hadde sett for oss førjulstiden i 2021. Men vi tenker at dette kommer til å gå aldeles strålende! 😍 Her er det gode muligheter for lokal handel og hygge fremdeles.

Våre spisesteder har plass til å overholde en meters regel – så her går det fortsatt fint å gjennomføre førjulstreff både på dagtid og kveldstid. I tillegg har vi gode fellesarealer der det er mulig å passere med god avstand om vi alle tar hensyn og viser omsorg. Samme gjelder inne i butikkene.

Alle er gode på dette nå – og de fleste har noen en verner spesielt om og som en vil skal ha en fin førjulstid og høytid.

Samtidig vil vi igjen presisere at senteret i denne tiden ikke er sted å «henge». Barn og unge som oppholder seg i våre fellesområder uten å ha en spesifikk grunn til å være på senteret vil derfor bli bedt om å trekke ut av senteret i den perioden reglene gjelder for og smitte tall og -situasjon krever det.

Vi ber om at dere følger både lokale og nasjonale forskrifter og anbefalinger i tiden som kommer, tar hensyn og holder avstand = Den nye kjærligheten.

Nye sterkere regler og anbefalinger trer i kraft fra midnatt. Se link og følg med på Bergen kommune sine sider for oppdaterte regler og råd.

Tusen takk for at dere følger de nye reglene og at dere handler og spiser lokalt!

jan 13 2022

Peppes kommer til Øyrane Torg!

Som mange allerede har lest i lokale medier så avslutter Bonasera sin restaurantdrift på Øyrane Torg. Vi takker for samarbeidet med Bonasera. Det gleder oss at de ansatte vil bli å finne på Roll & Rock når de åpner. Med andre ord blir menneskene, som bidro til at Bonasera har vært ett supert tilskudd til […]
jan 03 2022

Januarsalg!

Januarsalg er i gang! Januarsalget er blant årets beste salgsperioder! Velkommen til Øyrane Torg og finn de beste tilbudene og gjør smarte kjøp i dag! Usikker på hva vi tilbyr? Se i vår butikkoversikt!
aug 15 2021

Tiden går fort og snart høst og vinter også for våre firbente venner.

HAR HUNDEN DIN DET DEN TRENGER TIL HØST OG VINTER? Her er noen viktige ting å tenke på: De vanligste kuldeskadene er på ører og poter. Poter av naturlige årsaker da de er på den kalde bakken, men ører har store og tynne flater og er derfor også svært utsatt. Hannhunder er utsatt for froskskader […]
jul 01 2021

Fortsett med god håndhygiene!

Vi oppfordrer alle til å fortsatt vise omsorg og bruke myndighetenes råd vedrørende hygiene.  Vi på Øyrane Torg er svært glade for at våre kunder er tilbake og at våre lokale kunder fortsetter å handle lokalt. TUSEN TAKK!! Allikevel så må vi alle sørge for at vi kan fortsette slik som i dag, og at […]