oyrane-torg.no

Som mange allerede har lest i lokale medier så avslutter Bonasera sin restaurantdrift på Øyrane Torg. Vi takker for samarbeidet med Bonasera. Det gleder oss at de ansatte vil bli å finne på Roll & Rock når de åpner. Med andre ord blir menneskene, som bidro til at Bonasera har vært ett supert tilskudd til senteret, med oss videre.

Peppes overtar lokalene! Vi er utrolig glade for at Peppes ved Franchisetakere Vivian Jensen og Frode Hansen har ett ønske om å etablere det velkjente Peppes konseptet i vår bydel. De satser på ett kjent og bredt tilbud til små og store kunder med restaurant, ta med hjem og levering. Vivian og Frode har lang fartstid i Peppes med flere avdelinger og åpnet sin første avdeling på Vestkanten i 2000.

Vi vil med dette ønske Peppes hjertelig velkommen og vi gleder oss til åpning i løpet av de nærmeste måneder i 2022. DNB Næringseiendom og Øyrane Torg har ønsket, men ikke hatt mulighet til, å uttale oss angående saken før nå.

https://oyrane-torg.no/wp-content/uploads/2021/11/sertor-2-300x200.jpeg
https://oyrane-torg.no/wp-content/uploads/2021/11/pineapple-300x200.jpeg
https://oyrane-torg.no/wp-content/uploads/2021/11/peppes-2-300x200.jpeg
https://oyrane-torg.no/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Peppes_digitalt-300x200.png

Januarsalg!
jan 03 2022

Januarsalg!

Januarsalg er i gang!Januarsalget er blant årets beste salgsperioder! Velkommen til Øyrane Torg og finn de beste tilbudene og gjør smarte kjøp i dag!Usikker på hva vi tilbyr? Se i vår...

Fortsett med god håndhygiene!
jul 01 2021

Fortsett med god håndhygiene!

Vi oppfordrer alle til å fortsatt vise omsorg og bruke myndighetenes råd vedrørende hygiene. Vi på Øyrane Torg er svært glade for at våre kunder er tilbake og at våre lokale kunder fortsetter å...